4 Aralık 2020 Cuma

DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAL AVM PROJESİ

GELİŞEN DÜNYA’DA GELİŞEN HİZMET

DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAL AVM PROJESİ

Bazaar İstanbul Qatar Alış Veriş Merkezinin Kurucusu Selçuk AKPINAR, yeni bir atılım için projesini hazırladı.

Akpınar, çok geniş bir coğrafyada faaliyet gösterecek ve dünyada bir ilk olan SANAL AVM projesini faaliyete geçiriyor.

Katar’daki AVM merkezinde olduğu gibi, yine Türk ürünleri ve Türk markalarının satışının yapılacağı bu SANAL AVM,  KATAR  merkezli olacaktır.

Kuveyt, Umman, Pakistan, Türki Cumhuriyetler, Rusya, Gürcistan, Kuzey Afrika ve Balkanlarda faaliyet göstermesi planlanmıştır.

Bazaar İstanbul Katar Alış Veriş Merkezinin Kurucusu Selçuk Akpınar: “Müşterilerimize evlerindeyken AVM den alış veriş yapma keyfini sunacağız. Farklı konsept, güvenli alış veriş ve zamanında teslimat ilkelerimizle 2021 yılı içerisinde pazarda liderlik konumuna geleceğimizi hedeflemekteyiz.” Demektedir.

SANAL ORTAMDA KURULACAK AVM dünya’da bir ilk olup 68 mağazadan oluşmaktadır.

Selçuk Akpınar, alış veriş sektörüne yeni bir soluk getireceğine inanmaktayız, diyerek, mağaza kiralarının çok ucuz olduğu için markalarımıza ek bir maddi yük getirmeyeceğini, söylemektedir.

Türk Firma markalarının yukarıda belirtilen coğrafyalarda bilinirliliğini artıracak olan AVM, firmaların Pazar alanlarını oldukça büyütecektir.

Akpınar, ayrıca vatandaşlarımıza yeni iş imkanları sun maktanda gurur duyduğunu belirterek, sanal AVM nin içerisinde Türk Markaları için yeni fırsat oluşturulacağını, yeni pazarlara açılmak isteyen firmaların projelerinde yer almaya beklediklerini ifade ederek;  bu pandemi döneminde işleri aksayan, ama üretime devam eden ve dünyaya açılmak isteyen firmaların projeye destek vermelerini de beklediklerini, söylemektedir.

EKONOMİK KRİZİN OLDUĞU BİR DÖNEMDE VE DÜNYANIN ARTIK E TİCARET ÜZERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYA HAZIRLANDIĞI 2021 YILINDA BÜYÜK FIRSAT OLAN Bazaar İstanbul Qatar Alış Veriş Merkezinin İÇERİSİNDE YER ALMAK İSTEYEN MARKA FİRMALARIN ACİLEN SELÇUK AKPINAR'A AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARASINDAN VEYA  E-MAİL ADRESİNDEN ULAŞMALARI MÜMKÜNDÜR. 

SELÇUK AKPINAR

b.selçukakpınar@gmail.com

Tel: 0555 052 18 17

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder