16 Ağustos 2018 Perşembe

ÇALIŞTIR SAKSIYI (Kalem Agency "www.kitapyurdu.com" Kalem Ajans/ Kalem Telif Hakları Yayın Organizasyon Reklam Turizm Ticaret Ltd. Şti.) ÇALIŞTIR SAKSIYI

Çalıştır Saksıyı
Beyni Geliştirmek İçin Oyunlar, Aktiviteler, İpuçları
Carlo Carzan - Sonia Scalco
96 sayfa
Domingo Yayınevi
Çeviri: Kemal Atakay
Kapak ve sayfa uygulama: Betül Güzhan
Kategori: Çocuk Eğitim / Etkinlik
+9 Yaş
Ağustos 2018
Çünkü oyun oynamak bir şeyler öğrenmenin en güzel yoludur.
İtalya’da geçtiğimiz yıl yayımlanan ve çıktığı günden bu yana çoksatanlar listesinde bulunan “Çalıştır Saksıyı - Beyni Geliştirmek İçin Oyunlar, Aktiviteler, İpuçları” Türkiye'deki okurları ile buluşuyor.
Bunun yalnızca basit bir kitap olduğunu mu düşünüyorsun?
Aslında, elindeki kitap bugüne dek görüp görebileceğin en donanımlı spor salonlarından biri. Onu karıştırdıkça, sahip olduğun en değerli şeyi -beynini- çalıştırmak için birçok yöntem ve aktivite öğreneceksin.
Terlemek istemiyor musun?
Merak etme, ne ağırlık kullanacağız ne spor ayakkabısı! Yalnızca birlikte oyun oynayacağız. 
Evet, doğru okudun... Oyun oynayarak beynini geliştireceksin, çünkü oyun, bir şey öğrenmenin en müthiş yoludur.
“Çalıştır Saksıyı” hem konsantrasyon becerini hem de hafızanı güçlendirmene, mantığını kullanmana ve yaratıcılığını geliştirmene yardımcı olacak bir rehber kitap. Aynı zamanda fazlasıyla eğlenceli bir laboratuvar.
Kitapları satın almak için logoya tıklayınız.
Kalem Agency
Asmalımescit Sehbender Sok. 18/6 Beyoglu 
Istanbul 34430 Turkey
www.kalemagency.com | twitter@KalemAgency 

9 ("Şirket") Şirket olarak hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel veriler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVK Kanunu")'na uygun olarak, mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlenmektedir. Bu veriler, Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, internet sitelerimiz, sosyal medya mecraları ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder