5 Ekim 2018 Cuma

EZBER BOZAN KİTAP “ MÜHÜRLÜ VAGON “ Yazar, Stratejist , Gazeteci Hüseyin Hakkı Kahveci `nin RABITA – Uğur Mumcu`dan sonra , Atatürk`ün Yasaklanan Kitabı ve Yahuda – Atatürk ve Cumhuriyete Kuşatma kitaplarından sonra , son kitabı olan “ MÜHÜRLÜ VAGON “ çıktı .

EZBER BOZAN KİTAP 
“MÜHÜRLÜ VAGON" 
Yazar, Stratejist , Gazeteci Hüseyin Hakkı Kahveci `nin RABITA – Uğur Mumcu`dan sonra , Atatürk`ün Yasaklanan Kitabı ve Yahuda – Atatürk ve Cumhuriyete Kuşatma kitaplarından sonra , son kitabı olan “ MÜHÜRLÜ VAGON “ çıktı . 
Okurların ilgi gösterdiği kitap ! Atatürk , Lenin , Enver Paşa , Sultan Galiyev ve Mustafa Suphi gibi tarihi kahramanların çok fazla bilinmeyenlerini ve birbiri arasında olan ilişkileri ele alıyor .
“Kitaba adını veren “Mühürlü Vagon”nun Ekim Devrimi’nin önderi Lenin’i İsviçre’den Rusya’ya taşıyan trenden geldiğini, kitabın gizeminin “Mühürlü Vagon” ile başladığını belirtti.
Kahveci kitabında “Lenin, Mustafa Kemal Atatürk, Mustafa Suphi, Mir Sultan Galiyev ve Enver Paşa gibi liderlerin bir tabloda toplanmasında ve ortak akıbetlerinde başlaması olduğunu ,bu liderlerin ortak gizemlerinin Türk kimliğine sahip olmasında ve küresel oligarşinin bir plan çerçevesinde suikastlarla Türkçü liderlerin yok edilmesinde yattığını gündeme getirdiğini ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyeceğini farklı ideolojik kimliklere ve politik tercihlere sahip olan bu liderler, nasıl bir tablonun içine yerleşebildiği,dünyanın ve Türk dünyasının kaderinin nerede birleştiğini ve ayrıştığını “ anlatıyor .
Tüm kitabevi ve internet kitap dünyasında rahatlıkla ulaşılabilir olan kitap ilginç içeriğiyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder