6 Nisan 2015 Pazartesi

Ahmet Çaylıoğlu, Millet Partisi - İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı

Ahmet Çaylıoğlu
AYKUT EDİBALİ’NİN Başkanı olduğu Millet Partisinin İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı
Çaylıoğlu genç yaşında siyasetin içinde oldu. Aynı zamanda ticari hayatında da başarılı olan Çaylıoğlu 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde biz de varız, halka hizmet hakka hizmettir diyerek siyasi yaşamına start verdi. Türkiye’nin sorunlarını biz biliyoruz. Biz kirlenmemiş, geçmişi temiz ve geleceği de temiz olan partiyiz. Milletin sorunlarını Milletin partisi çözer, diyerek partisinin görüş ve düşüncelerini şöyle açıkladı:
TÜRKİYE CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KRİZİNDEN GEÇMEKTEDİR.
Bütün akılları şaşırtan, gönülleri karartan bu kriz fırtınasında, izler kaybolmuş, pusulalar şaşırmış, ölçüler şaşmış, siyaset iyice kirlenmiştir.
Siyasiler, ilim asrında ilme gözlerini kapamış, halkın sesine kulak vermez, fakir, fukarayı, öksüzü, çaresizi, yaşlıyı, el emeğini, göz nurunu, bilimi, kültürü, sanatı korumaz ve esirgemez, halkın sesine kulak vermez, gönül rızasını aramaz, aldatmayı da marifet sayar olmuşlardır.
Ülkeyi batma noktasına getiren eski, kirlenmiş, vurgunlara müsait hale gelmiş siyasi sistemin bu hali, siyasilere her türlü maskeyi takarak, vatandaşı kandırma ve aldatma yarışını hızlandırma imkânı sunmuştur.
Bu seçim komedisi kazananlara bitmek bilmeyecek bir beş sene daha devleti batırmak pahasına, vurgunlara, vurgun ilave etme fırsatını verebilir.
Hilede uzmanlaşmış profesyonellerin, Türkiye’nin sağlayacağı servet, nüfus itibar ve ranttan yararlanmak için girmeyeceği kılık, istismar etmeyeceği, değer yoktur.
Amacımız, milletimizin yeni aldanışlarına fırsat vermemek, siyaseti mihenge vurmak için ölçüler sunmak olmalıdır, diye düşünüyoruz.
Ahmet Çaylıoğlu
Millet Partisi, İstanbul 1. Bölge
Milletvekili Adayı
Ülkenin servetinin neredeyse yarıdan fazlasını soyduran, bu krize sebep olan şeyin, siyaset olduğunu, akıl, vicdan ve insafı kaybolmamış her vatandaş kabul ediyor.
Ülkeyi iflasın eşiğine getiren bu durum karşısında, umutsuz olup acınmak, dövünmek yerine, hastalığı tedavi etmek için hemen işe koyulalım.
Umutla, sağduyu ile bilimle ve derin düşünce ile! Elbette insafı elden bırakmayarak, adaletten zerre kadar sapmayarak, iyiyi kötüden, faydalı olanı, zararlı olandan ayırt ederek, ülkemiz toplumumuz için, hayırlı, doğru, faydalı, verimli, aydınlık bir yol bulalım.
 Cehaletten, peşin hükümden, kinden, düşmanlıktan uzak, sadece hayrı murat ederek bir akıl, bilim ve hikmet seferi açalım. Unutmayalım ki, millet
Olarak beş bin yılı bulan tarihimizde, bu krizlerin devede kulak kalacağı, büyük felaketlerden, musibetlerden geçmişiz. Bunların her birinden Allah’ın izni ve gayretli, himmetli rehberlerin, liderlerin bilgelikleri, istikametleri ve isabetli reyleri sayesinde ve milletin fedakârlığı ve çabaları ile benzer krizlerden çok daha ağır, acımasız olanların üstesinden gelmeyi bilmişizdir.
Aklımızda bu umut ışığı yandıkça, doğruyu bulup, hikmeti baş üstü tuttukça, çabalarımızla aşamayacağımız hiçbir engel yoktur, Allah’ın izni ile.
Nereden bakarsak bakalım, ne dersek diyelim, bir ülkenin sıkıntılarından, problemlerinden birinci derecede sorumlu olan kurum SİYASET tir.
 Bu yüzden öncelikle siyasetin, siyaseti kuran, yöneten, denetleyen temel kanunlarının, siyasetin ülke meselelerini çözmekteki başarıyı sağlayacak, ülkenin bütün insanlarını hür mutlu, müreffeh ve zengin hale getirmek için, kimler tarafından ne şekilde yönetileceğini belirten hukukunu oluşturarak, Hakkın, ilmin, faziletin hâkimiyetini, milletin iradesinin mecliste tecellisini sağlayacak ve halkın korkusuzca, istediği, bildiği temsilcilerini seçmesini ve seçtiklerini de murakabe edebilme imkanı verecek şekilde düzenlenmesi gereklidir.
Bu değişiklikler sağlanmadan yapılacak her seçimin; vatandaşı aldatmaya yarayan boşuna bir oyalama olduğu unutulmamalıdır. “Siyaseti yalandan, dolandan, riyadan kurtarıp, ibadetin kardeşi haline getirecek böyle hayırlı bir çabanın başlatılması zarureti vardır. Onun için diyoruz ki: Hangi gurup, cemaat siyasi organizasyon içerisinde olursak olalım, kalbimiz neye meylediyorsa etsin, içinde bulunduğumuz buhranı atlatabilmemiz için beraberce yanlışlara ve kötülüklere karşı mücadele edebilme kabiliyetini geliştirebilmeliyiz.
Topyekûn milli ıstırabımızı dindirme ulvi gayesini taşıyan böyle bir çabada fikirlerinizle ve mesainizi de umut ederek destek bekliyoruz, dedi.
HİÇ BİR ZAHMETE KATLANMADAN, HİÇ BİR ÇABA SARF ETMEDEN PARTİLERİN BİZE OY VERİN SİZE MUTLULUK VERELİM KANDIRMACASINA, KOLAYCILIĞINA ALDANMAYIN!
MÜCADELESİNE KATILMADIĞINIZ, ÇİLESİNE KATLANMADIĞINIZ BİR HAREKET SİZE ANCAK YENİ EFENDİLER KAZANDIRACAKTIR. UNUTMAYIN!
OYUNUZU NAMLUNUZDA KALAN SON KURŞUN GİBİ İSABETLE KULLANIN! 

SİZİ BİR PARTİYE DEĞİL HAK'KA ÇAĞIRIYORUZ
DEĞERLİ KARDEŞLERİM,
ARTIK KARANLIĞIN SONUNA GELDİK.
AYDINLIK VE GÜZEL TÜRKİYE'MİZİ GÖNÜL GÖZÜNLE GÖREBİLİRSİN.
ŞİMDİ GAYRET ZAMANI, GÖREV ZAMANI!
KALK, İNAN! 
VE

MUHTEŞEM TÜRKİYE'NİN
ŞEREFLİ KURUCULARI ARASINA 
SEN DE KATIL!

1 yorum: