23 Temmuz 2023 Pazar

Ekonomik krize dur demek senin elinde



MERHABA: EKONOMİK KRİZE KARŞI TEK ÇARE GELİRİNİZİ ARTTIRMAKTIR. 

Bunun da tek yolu vardır, size sunulan iş imkanını değerlendirmektir. 

Sizlere harika bir fırsattan bahsetmek istiyorum. ATOMY adını duydunuz mu? Duymadı iseniz, şimdi duydunuz. 

(Türkiye'de birinci yıl kutlama mesajları https://ch.atomy.com/tr/214?categoryId=22&listType=100&page=1&tags=&orderType=FILMING)

ATOMY, Kore menşeli bir marka ve etkileyici bir Network Marketing sistemi ile dikkat çekiyor. 

Ürünlerinin felsefesinde mutlak KALİTE ve MUTLAK fiyat sunma ilkesi yatıyor. Bu sayede, rakipsiz kalitedeki ürünleri inanılmaz fiyatlarla üye olmanız halinde indirimli elde edebiliyorsunuz. 

ATOMY'nin "Ulaşılabilir Lüks Ürün" stratejisi, kendi başına bir başarı öyküsüdür. "MASSTİGE" olarak adlandırılan bu yaklaşım, hem kaliteyi, hem de fiyatı bir araya getirir. Yani, en kaliteli ürünlere ulaşmak artık sadece seçkin kesimin ayrıcalığı değil, herkesin hakkı. ATOMY sayesinde, Mutlak Kalitedeki ürünlere daha önce hiç olmadığı kadar uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

ATOMY, 2009 yılında PARK HAN GİLL tarafından Güney Kore'de kurulmuş bir firma  (https://ch.atomy.com/tr)

ve bugüne kadar büyük bir başarı elde etmiştir. Global satışlarında 1,8 milyar dolarlık bir başarıya ulaşarak, 56 ülkede hizmet vermeye başlamıştır. Şimdi ise ATOMY TÜRKİYE olarak ülkemizde de kapılarını açmış durumda

Peki, ATOMY'nin sunduğu ürün yelpazesi nelerden oluşuyor.? 

(ürünler sunuş. https://ch.atomy.com/tr/359?categoryId=&listType=100&page=1&tags=&orderType=FILMING)

CİLT BAKIMINDAN KİŞİSEL BAKIMA, SAĞLIK ÜRÜNLERİNDEN GÜZELLİK VE YAŞAM ÜRÜNLERİNE KADAR GENİŞ BİR YELPAZEDE HİZMET VERMEKTEDİR. 

Evinizden giyiminize, güzellikten, gıdaya kadar her ihtiyacınıza uygun ürünleri bulabileceğiniz bir dünya sunuyoruz. 

Daha da güzel olan şu ki; başka E Ticaret mağazalarından aldığınız ürünlerde indirim yok iken ve de siz para harcayarak gider yaparken, hiçbir gelir elde edemezken, burada sisteme üye olarak % 20 indirimli bir karınız olduğu gibi, iki arkadaşınızı da sisteme sokarak, alış veriş yapmasını sağladığınızda, zincirleme alışverişler sonucunda,  inanamayacağınız bir gelire kavuşmanız mümkün bulunmaktadır. 

Üstelik ATOMY üyeliği tamamen ücretsizdir! Herhangi bir paket alma zorunluluğu yoktur. Tek bir ürün alarak dahi bir yıl boyunca aktif üye olabilir ve % 20 indirimli alışveriş yapma avantajından yararlanabilirsiniz. 

Ayrıca, kazandığınız kişisel puanlar ömür boyu silinmez, böylece her geçen gün daha fazla kazanabilirsiniz. 

Şunu hiç kimse unutmasın ki, ülkemizde ekonomik kriz gittikçe büyüyecektir. Emekliler, ev hanımları, öğrenciler, çalışanlar'da dahil herkesin ek bir gelire ihtiyacı vardır. İşte size yorulmadan, fazla koşturmadan, sadece elinizin altındaki telefonla, tavsiye ederek, ek gelir getirebilecek, ayrıca da evinizin ve kendinizin ihtiyacını indirimli alarak da kazanma imkanınız olan bir fırsat.

ATOMY ile hayallerinizin ötesine geçmek için doğru adresi sizlere sunuyoruz. Birlikte büyüyen ve kazanan bir ekibe katılarak iş imkanlarından yararlanmak istemez misiniz? Kaybetmek yok, kazanmak var. Eğer cevabınız evet ise aşağıdaki bilgileri doldurup; bize mail veya watsaptan 05522204518 telefonuna gönderebilirsiniz. mail: ulusalhaber1881@gmail.com

Not: Atomy üyeliğinin tamamen ücretsiz olması ve aktiflik için tek bir ürün almanın yeterli olması büyük bir avantaj! Unutma, sana sunulan bu fırsatı değerlendirmek senin elinde.

not: 

Üye olmak için bir sponsor gerekli: Arzu ederseniz ben sponsorunuz olabilirim. ID:36592452 sponsor bölümüne bunu yazabilirsiniz. Siz ben yapamam derseniz, bana mesaj atın. Ya da telefonla arayabilirsiniz. ulusalhaber1881@gmail.com- 05522204518


Sevgiler,

AtomyStars

https://ch.atomy.com/tr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder