26 Aralık 2015 Cumartesi

ATO_ANKARA TİCARET ODASI'NDAN BİR İLK: "GAZETECİLERİN BOWLİNG KEYFİ" VE ÖRNEK BİR TEŞEBBÜS "OSMANLI HALK PAZARI İÇİN YARDIM"

ATO ANKARA TİCARET ODASI & JOYPORT; 
GAZETECİLERİN BOWLİNG KEYFİ        

-ANKARALI GAZETECİLER EŞ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE ATO YÖNETİM KURULU ÜYESİ FERHAT ERTÜRK’ÜN DAVETLİSİ OLARAK PODİUM AVM’DEKİ JOY PORT EĞLENCE MERKEZİ’NDE DART VE BOWLİNG OYNAYARAK STRES ATTILAR.
-ERTÜRK “GAZETECİ ARKADAŞLARIMZLA 2015’İ UĞURLAMAK 2016’YI DA KARŞILAMAK İSTEDİK”

 Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Ertürk’ün davetlisi olarak biraraya gelen Başkentli gazeteciler bowling oynayıp, eğlenceli bir akşam geçirdiler.
Ankaralı gazeteciler ve aileleri, Ferhat Ertürk’ün evsahipliğinde Gimat Kavşağı’nda yer alan Podium AVM’de bulunan Joy Port Eğlence Merkezi’nde önceki akşam biraraya geldi. Eş ve çocuklarıyla birlikte akşam yemeğinde Ertürk’ün konuğu olan gazeteciler günün yorgunluğunu atıp daha sonra oyun alanına geçti.
Ferhat Ertürk’ün ikramı akşam yemeğini yiyen gazeteciler, Ertürk’le birlikte bowling oynayarak stres attılar. Birbirinden iddialı atışların sonunda kazanan dostluk oldu. Gecede gazetecilerin eş ve çocukları da dart, bilardo, video, spor ve redemption üniteleri ile özel sinema simülatörü ile lazer port, trambolin, kaydırak, çarpışan oto ve top havuzunun bulduğu oyun alanında eğlenceli vakit geçirdi.
“SPOR VE EĞLENCENİN MERKEZİ”
ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ertürk, spor ve eğlenceyi birarada sunan Joy Port Eğlence Merkezi’nin üçüncü ve en büyük şubesiyle Başkent’te Podium AVM’de yer aldığını kaydetti.
Ertürk, 3 bin 600 metrekarelik alan üzerinde bulunan eğlence merkezinde Türkiye’de ilk ve tek olan, 9 metre çapında dome ekrana sahip özel simülatör bulunduğunu söyledi. Ertürk, bu simülatörde gazetecilerle birlikte roller coaster yolculuğu yaptı.
Ertürk, bowling, dart, bilardo, video bulunan spor ve eğlence merkezinde, tekno temalı arenası, silah ve ekipmanlarıyla 20 kişinin aynı anda veya 2 farklı salonda savaşabildiği lazer port alanının yer aldığını söyledi.
Joy Port Eğlence Merkezi’nde 3-6 ve 6-13 yaş çocuklar için özel dizayn edilmiş, içerisinde kaydırak, trambolin, tırmanma duvarı, asma köprü ve tünellerle birbirine bağlanan özel kum ve top havuzu, çarpışan oto ve su topu havuzunun bulunduğu  devasa çocuk oyun alanının yer aldığını da kaydeden Ertürk, çocuklar oyun oynarken ebeveynlerin de cafe ve vip alanlarında keyifli vakit geçirdiklerini anlattı.
“GAZETECİ DOSTLARIMIZLA STRESTEN UZAK BİR AKŞAM”
Gazetecilerin ve işadamlarının yoğun bir tempoyla çalıştıklarını kaydeden Ertürk, “Gazeteci dostlarımızla stresten uzak eğlenceli bir akşam geçirmek, 2015’i uğurlamak ve 2016’yı karşılamak istedik” dedi. Ertürk sözlerini şöyle sürdürdü:
“Gazeteciler yoğun çalışan meslek grupları, yıl içerisinde aileleriyle birlikte de fazla zaman geçiremiyorlar. Biz, işimiz gereği sıkça muhatap olduğumuz gazeteci arkadaşlarımızla biraraya gelirken, onların özel zamanlarından ailelerinden de çalmak istemedik. Onun için böyle bir akşam düzenledik. Hem gazeteci arkadaşlarımızla birarada olduk, hem de onları ailelerinden koparmadan güzel zaman geçirmelerini sağladık.” 
***
ATO MECLİSİ'NDEN
OSMANLI HALK PAZARI İÇİN 2.5 MİLYON TL YARDIM   
   
-ATO BAŞKANI BEZCİ”OSMANLI HALK PAZARI DAHA MODERN ŞEKİLDE YENİDEN YAPILACAK”
-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK “ATO OLARAK ESNAFIN TEMSİLCİSİSİNİZ VE ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUNUZ. SAĞ OLUN!” 
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ATO meclisine teşekkür ederek, “ATO olarak esnafın temsilcisisiniz ve esnafımızın yanında olduğunuz. Sağ olun!” dedi.
ATO’nun 2015 yılı son meclis toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu halde oda meclis salonunda yapıldı. Toplantı gündemine Yönetim Kurulu’nun önerisiyle hafta sonu çıkan yangında enkaza dönen Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşası için yardım yapılması konusu eklendi. ATO Başkanı Bezci, Osmanlı Halk Pazarı yangınının elim bir vaka olduğunu belirterek,  ATO olarak yardıma hazır olduklarını söyledi. Daha önce Dışkapı’da çarşı yangınıda, Van depreminde, Soma felaketinde ve Somali’de yardımda bulunduklarını hatırlatan Bezci, en son olarak da Suriye’deki  Bayırbucak Türkmenlerine yardım yaptıklarını söyledi. Bezci, “ATO olarak mağdurun yanındayız. Bu çarşının esnafı da Ankaramızın insanı, görmezden gelemeyiz. ATO yönetimi olarak Osmanlı Halk Pazarı esnafına 2,5 milyon Lira yardım kararı almamızı öneriyoruz” dedi. Bezci’nin konuşmasının ardından yardım önerisi gündeme alındı ve ATO Meclisi, Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşası için 2,5 milyon Lira yardım yapılmasına oybirliğiyle karar verdi.
“-İŞYERLERİNE 3 AYDA KAVUŞACAKLAR”
Kararın ardından ATO Meclisi’ne hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ATO meclis üyelerine teşekkür etti.  El birliğiyle mağdur olan esnafın yeniden ayağa kaldırılması gerektiğine dikkat çeken Gökçek, “Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Maddi yardımların haricinde esnafın vergi ve sigorta borçlarının ertelenmesi de söz konusudur” dedi. Osmanlı Pazarı esnafına işyerlerinin yeniden yapım aşaması için 3 ayrı seçenek sunduklarını ancak esnafın zamanla yarıştığını vurgulayan Gökçek, işyerlerine en fazla 3 ay içerisinde kavuşacaklarının müjdesini verdi. 

1 yorum:

  1. Hello Mrs. Mr.

    I am the representative of a GROUP composed of operators
    economic. This group is involved in various activities
    as:
    Provide loans to all people in financial difficulties
    invest in well consistent and profitable projects

    For safety, trust and transparency, is the
    process to follow
    you have to travel to our base for:
    Making contact with one of our representatives and our consultant
    Financial (a meeting and -study of your project)
    Determine the existence of funds that will be available to you
    Drafting and signing the contract at the notary
    Finally, the banking formalities for the transfer of funds

    This process takes more than 72 hours to get everything done
    If you have questions, we're here to answer
    Thank you for understanding and we respond quickly

    Email: evodypepe@gmail.com

    YanıtlaSil