4 Ocak 2016 Pazartesi

DARÜLACEZE Başkanlığı Basın Bülteni: Darülaceze hayırseverlerimizin gözdesi

Darülaceze hayırseverlerimizin gözdesi



Hayırsever İlhan Tipi, İstanbul'un Bahcelievler Belediyesi sınırlarında bulunan bir dükkân ile bir dairesini kurumumuza bağışladı.
Başkanımız Hamza Cebeci, bağışçımız İlhan Tipi'ye yapmış olduğu teberru için Darülaceze sakinleri adına teşekkür etti. Başkanımız Cebeci, hayırsever vatandaşlarımızın bağış yapmak istediklerinde ilk akıllarına gelen kurumun Darülaceze olduğunu, bunun ise 120 yıldır kimsesizlerin kimsesi olan misyonuyla birlikte kesintisiz hizmetlerinden kaynaklandığını söyledi.  
Kültürümüzün önemli öğelerinden Darülaceze'nin güçlü bir kurum olduğunu, bu gücünü ise iyiliksever vatandaşlarımızdan aldığına değinen Başkanımız Cebeci, "Darülaceze'nin ilk bağışçısı cennetmekân Sultan Abdülhamid Han'dır. Bu kurum Sultan'ın başlattığı bu güzel gelenek ile hizmetine devam etmektedir. Halkımızın bu hassasiyeti devam ettiği sürece daha saygın bir kurum olacaktır."dedi.
Bağışçımız İlhan Tipi'de Darülaceze'nin güzel hizmetlerinin devamına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. "Gözüm arkada kalmamıştır. Bağışın yerine gittiğine inanıyorum. Çok huzurluyum."dedi.
Hayırsever İlhan Tipi ve ailesinin Başkanımız Hamza Cebeci'yi ziyaretlerinde; Başkan Yardımcılarımız Ümit Ünal, Ali Erdem ile Düzcelilerin "Asuman Annesi" hayırsever iş hanımı Asyaport Kültür Sanat Danışmanı Asuman Karaşabanoğlu da bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder